keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Maalaa Kaikuu


Sain helmikuussa niin ihanan työtilauksen, etten kertakaikkiaan voinut kieltäytyä, vaikka aika oli käymässä tiukille toukokuussa alkavan näyttelyni johdosta. Pääsin siis maalaamaan Siltasen ja Kuudennen Linjan väliin ja yläkertaan sijoittuvaa uutta tanssiklubia nimeltä Kaiku (ent. Nokia Factory) Ja työnkuva oli nimenomaan taiteilla tilaan kaikkea sitä mitä teen muutenkin mieluiten. 

Ensimmäinen tila oli lounge-tyyppinen istuskelualue baarin vieressä. Päädyimme sisustussuunnittelijoiden -Annika Salonen ja Tommy Kilponen- kanssa maalaamaan raffeja taustoja ja niiden päälle jotain esittävää. Klubin "toiseen siipeen" valitsimme mustavalkoisella värimaailmalla erilaisia otuksia ja kuvioita ympäri seiniä ja lattioita. Keksimme käyttää Pac-Man tyyppistä kuvamaailmaa. Suunnittelin kuviot itse ja sitten yhdessä valikoimme parhaat hahmot. Työn pääsin aloittamaan maaliskuun alussa. Tämä on taas niitä päivityksiä, missä kuvat puhuvat parhaiten puolestaan.

Tässä vähän miltä tilat näyttivät ennen kun aloin riehumaan pensseleiden ja kannujen kanssa..

                                                                    Lounge



                                                            Mustavalkoinen Bailuhuone



 Alla kuvia valmiista tiloista.

                                                            Lounge työvaiheessa


                                                            Lounge iltavalaistuksessa


                                                               The Bilehuone työvaiheessa



                                                           The Bilehuone iltavalaistuksessa


 





 

Idearikkaat ja ihanat sisusutussuunnittelijat maalauttivat kaikki "bilehuoneen" huonekalujen puuosat neonvärisiksi ja osa kalusteista verhoiltiin uusiksi. Myös lamppujen kupuja maalautettiin ja lakattiin ja huone sai todella persoonallisen ilmeen. Lounge-tilaan löytyi pantterikuosiset tuolit suunnittelijoiden salaisista aarreaitoista ja vaalea nahkasohva tilattiin mittoihin sopivana. Maalausprojekti kesti hiukan suunniteltua kauemmin, koska innostuin valtavasti kaikista kuvioista ja erityisesti tuossa mustavalkoisessa tilassa sain todella täyttää KOKO huoneen lattioita myöden. Olen itse tosi tyytyväinen kokonaisuuteen ja lähtisin tekemään vastaavaa projektia heti uudestaan ..varsinkin Annikan ja Tommyn kaltaisten upeiden ja rohkeiden suunnittelijoiden kanssa.

Toivottavasti te kaikki, jotka käytte viettämässä juhlavia hetkiä Kaiku-klubin tiloissa viihdytte meidän luomassa maailmassa!!

Tällä viikolla tulossa vielä pikapäivitys.. nimittäin ylihuomenna perjantaina 3.5. alkaa mun "Yksinäinen betonipuu" -näyttelyni Make Your Mark Gallery:ssa. Avajaiset klo:18-21.

AINIIN!! Hauskaa Vappua kaikille!! (Olen näköjään juhlapäiväbloggaaja.. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti